Ontspanningsmassage

Met deze massage worden de spieren en het weefsel losgemaakt, waardoor de doorbloeding weer makkelijker op gang komt. In combinatie met voldoende drinkwater kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd en vitamines en mineralen worden beter opgenomen.

De klassieke massage is een rustige massage met vloeiende bewegingen zodat de ontspanning optimaal kan worden ervaren. Uiteraard kan de intensiteit van de massage worden aangepast, dus ook wanneer u van een stevigere massage houdt kunt u gerust voor deze massage kiezen.
De klassieke massage wordt veelal ervaren als een heerlijke ontspanning van lichaam en geest.
Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en neemt de energie toe.
Na de massage voelt u zich weer fris en ontspannen.
Door uzelf periodiek deze massage te gunnen zijn stressvolle periodes te overbruggen.

Ook kunt u kiezen voor een heerlijk ontspannen gezichtsmassage, of een massage waarbij het accent ligt op de voeten. Of een combinatie van beide.

De massage wordt gegeven met een licht geurende olie, ontspannende muziek en een weergave van variabele natuurbeelden. Het enige wat u hoeft te doen is u volledig te ontspannen, proberen uw hoofd helemaal leeg te maken en te genieten!

Sportmassage

Sportmassage betreft een stevige massage en wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, welke het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. Afvalstoffen die vermoeidheid, pijn of kramp veroorzaken worden door de sportmassage beter afgevoerd.

Tevens maakt een sportmassage de gespannen spieren losser, zorgt voor een betere doorbloeding van huid en spieren en zorgt voor een positieve beïnvloeding van de stofwisseling.
Het gevolg is een sneller herstel, de kans op spierpijn wordt zoveel mogelijk voorkomen en een de kans op nieuwe blessures wordt verminderd. Tevens is het mogelijk sportmassage toe te passen om het lichaam beter voor te bereiden op een verhoogde belasting.

Sportmassage kan u op verschillende manieren helpen.

Preventief:

Verminderen van vermoeidheid verschijnselen, als gevolg van lichamelijke inspanning.

Voorbereidend:

Als onderdeel van de warming up en ter voorbereiding op een te leveren sportprestatie,
om de spieren te activeren.

Herstellend:

Voor een sneller herstel na een sport prestatie, door geestelijke en lichamelijke ontspanning.

De massage wordt gegeven met een licht geurende olie, ontspannende muziek en een weergave van variabele natuurbeelden. Het enige wat u hoeft te doen is u volledig te ontspannen, proberen uw hoofd helemaal leeg te maken en te genieten!